Няпоўныя дыялагічныя рэплікі як сродак адлюстравання псіхалагічнага стану персанажаў мастацкіх твораў Янкі Брыля - Рачэўскі, С. Р. (Веснік Брэсцкага ўніверсітэта. Серыя 3. Філалогія. Педагогіка. Псіхалогія, 2019)
На прыкладзе з твораў Янкі Брыля раскрываецца майстэрства пісьменніка раскрываць псіхалагічны стан персанажаў стылістычна-сінтаксічнымі сродкамі.