Вобразная разнастайнасць цвёрдых жанраў і жанравых форм у беларускай паэзіі 50–70 гг. XX ст. - Сенькавец, У.А.; Хвораст, В.В. (Веснік Брэсцкага ўніверсітэта. Серыя 3. Філалогія. Педагогіка. Псіхалогія, 2014)
У артыкуле разглядаецца вобразнае багацце цвёрдых паэтычных жанраў і жанравых форм ў беларускай літаратуры 50–70 гг. ХХ ст.