Слова-вобраз у паэтычнай мадэлі свету В. Коўтун - Нуждзіна, Т.С. (Веснік Брэсцкага ўніверсітэта. Серыя 3. Філалогія. Педагогіка. Псіхалогія, 2012)
Артыкул прысвечаны спасціжэнню асаблівасцяў мастацкага функцыянавання слова ў якасці паэтычнага вобраза ў лірыцы В. Коўтун. Пры гэтым вылучаны дамінантныя словы-вобразы, якія ў працэсе развіцця творчай індывідуальнасці пісьменніцы трансфармаваліся ў новую мастацкую рэальнасць.